Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Забравена от небето
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Моноспектакълът "Забравена от небето" на актрисата Боряна Стамболиева, представител на групата за възрастни на "Талантино", е базиран на няколко разказа от едноименния сборник на Екатерина Томова, посветен на живота на столетниците от Родопите. Една съкровена и дълбоко емоционална изповед за истинските неща – живота, смъртта и за нас, хората – толкова преходни, временни и тленни. Една незабравима експлозия от емоции и чувства, които всеки зрител изживява по своя си личен и неповторим начин.

Усещането за многопластовата душевност на българската жена бе подсилено на сцената от ненатрапчивото, но запомнящо се присъствие на Тонка Георгиева, която със своята пластика на фона на фолклорни мотиви на формация "Кайно Йесно Слонце" допринесе за невероятното цялостно въздействие на спектакъла. Режисурата отново е на създателя на "Талантино" Станимир Карагьозов, а хореографията е на Златина Амелева.

Спектакълът "Забравена от небето", който заедно с премиерата си на 28.11.2017г. вече има над 10 представления на бургаска и софийска сцена, ще имате възможност да видите може би за последен път през този театрален сезон на 12 февруари 2019 г. от 19:00 часа в залата на Куклен Театър – Бургас. Билети ще намерите на касата на Бургаската Опера.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: