Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Никой не е пълно 6
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:30 ч.
Място:
Описание:
Хитовата стенд-ъп комедия "Никой не е пълно 6" - бясното шоу на Шекерова по идея на един от най-известните съвременни драматурзи Елин Рахнев - идва в Бургас.

След като завладя клубните сцени в страната, "Никой не е пълно 6" ще има едно-единствено представление тук на 21 декември, от 19.30 часа в Експозиционен център "Флора". Невероятно забавната история на учителката Райна Апостолова идва в града благодарение на кафе-книжарница "Екслибрис" - основен организатор на събитието. Зрителите ще могат да преживеят нейната история в непринудена обстановка.

Комедийната актриса Иванка Шекерова е едно от най-обещаващите имена на българския театър. Някои я наричат "новата Стоянка Мутафова". Шоуто й е с продължителност час и половина и вече покори зрителите на София, Пловдив, Хасково, Габрово. В него Шекерова показва и таланта си на певица.

"Бургас е един от любимите ми градове и един от театралните градове на България. Обичам морето, обичам хората там. Очаквам с голямо вълнение срещата си с бургаската публика. Бургас е в сърцето ми и винаги ще бъде", казва Иванка Шекерова, която в момента е част от трупата на Хасковския театър.

Както всички добри идеи, и тази се ражда край морето. Един ден актрисата и драматургът Елин Рахнев разговарят на брега в Лозенец и така им хрумва идеята да направят този моноспектакъл за оценките в живота и в училище на пълната отличничка и учителка по професия  Райна Апостолова, която се сблъсква със суровата действителност. На сцената ще се завихри буря от неочаквани, смешни, абсурдни и истински ситуации. Зрителите ще видят как на младата учителка от Копривщица Райна Апостолова - Поборникова й кипва барутът. Как печели любовните си битки и защо никой мъж в живота й не е за пълно 6.

Впечатляващо е умението на Иванка Шекерова да въвлича публиката в спектакъла си.

За представлението в Бургас заедно с Шекерова пристига и драматургът Елин Рахнев. Неговото детство минава между Бургас и София, с града го свързва и приятелството му с големия поет Христо Фотев. Елин Рахнев е известен български поет, журналист и драматург.

Автор е на пиесите "Фенове" /с участието на Христо Гърбов и Валентин Танев/, "Свалячи" /с участието на Герасим Георгиев - Геро и Малин Кръстев/, "Маршрутка", "Любов", "Тест", "Кукувицата","Прозорецът на Юнеско".

Последната стихосбирка на Елин Рахнев "Зелда" се смята за едно от културните събития на годината. Автор е и на "Канела", "Развяването на минзухара" и други.Местата в Експозиционен център "Флора" са ограничени.

 За контакти - 0889 354355, Венцислав Тасев.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: