Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
ЕГАСИ ФЕСТА
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Бургас ще бъде разтърсен от второто издание на двудневния фестивал „ЕГАСИ ФЕСТА“, който ще се проведе на 23 и 24 август. Събитието ще включва над 20 хип-хоп изпълнители от българската и световната сцена.

Програмата на фестивала ще започне на 23 август (петък). Тогава на сцената ще се качат емблематични хип-хоп изпълнители като C-BLOCK, TURBO B, DOWN LOW, Румънеца и Енчев, DJ MARTI G и други.

Втората фестивална вечер е на 24 август (събота). Тя ще бъде посветена на легендите на българския хип-хоп, сред които ГУМЕНИ ГЛАВИ, Ф.О. И ПЕЕВА, 42, Young BB Young, РАП НАЦИЯ, Спенс и още популярни имена.

Организаторите на „ЕГАСИ ФЕСТА” споделят:

„Вълнуваме се, че за втора поредна година ще взривим Морска гара с истински и нечовешки рап. Стартът на двете фестивални вечери е от 17:00 ч., като партито ще продължи до 02:00 ч. Превръщаме Морска гара в най-големия клуб на открито!“

Билетите са в продажба, като първите 500 броя ще са промоционална цена от 49 лв. за еднодневен и 79 лв. за двудневен.

VIP зоната ще представлява бийч клуб с коктейл бар, ексклузивно обслужване, клубна обстановка и осветление. Тя ще е с ограничен достъп, със собствен вход и санитарна зона.

Деца до 10 години (включително) влизат безплатно, без билет, но само с придружител, за който се изисква билет. Всички посетители под 18 години се допускат САМО с декларация от родител или настойник, казват организаторите.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: