Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Мариус 50
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Традицията повелява рожденикът да получава подаръци. Неповторимият Мариус Куркински и "Арт Ателие" обаче разчупват това разбиране. За своя 10-и рожден ден културната организация прави своеобразен подарък на бургазлии, като дава възможност на публиката за пореден път да застане очи в очи с талантливия актьор.

На морска сцена Мариус ще представи сборен моноспектакъл, създаден по повод неговата 50-годишнина. Представлението "Мариус 50" включва части от всички досегашни спектакли. А за почти четвърт век те са наистина много – "Дон Жуан" по Молиер, "Песен на песните" по библейски разкази, "Дамата с кученцето" по Чехов, "Самият човек" по Андрей Платонов, "Сънят" по Джулиан Барнс, "Български разкази" по Ангел Каралийчев, "Сътресение", "Черното пиле" по Николай Хайтов и други.

"Интересно ми е да събера причините една до друга и да видя какво същество ще създадат. Няма да се щадя", споделя магнетичният актьор.

За своята 10-годишна история "Арт Ателие" е успяло да постави в област Бургас над 300 представления. Благодарение на управителя Маруся Русева десетки популярни български актьори заобичаха Бургас и местната публика.

"Мариус 50" ще се играе на 3 февруари от 19:00 ч. на сцената на Културен дом НХК. Билети се продават в билетен център "Часовника" /пред хотел "България"/. За повече информация телефон 0894/898-098 – Маруся Русева, "Арт Ателие".
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: