Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Вездесъщият
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
21:30 ч.
Място:
Описание:
Вълнуваща звездна вечер се очертава неделната, 21 юли, в ТК "Акве Калиде". Първата от поредица летни прожекции ще започне в 21:30 часа на амфитеатъра на туристическия комплекс с интригуващото заглавие на българската продукция "Вездесъщият".

Филмът е с пет награди от най-престижния фестивал на българския игрален филм "Златна роза". Награда за най-добра мъжка роля печели Велислав Павлов, известен ни и от сериала "Откраднат живот", а най-добра женска роля е присъдена на Теодора Духовникова.

В лентата участват още Весела Бабинова, Михаил Мутафов, Анастасия Лютова, Тони Минасян, Ирмена Чичикова и Борис Луканов. На прожекцията ще гостува Тони Минасян, който ще се срещне със зрителите в 21:00 часа.

Специално за лятното кино на амфитеатъра в Акве Калиде ще бъде изграден голям екран, а Бургасбус ще осигури извънреден курс на градски автобус №3, след края на прожекцията - 23:30 часа.

Таксата за вход е 5 лв. и е въведена с цел да осигури място на всеки зрител. Билети може да закупите от ТК "Акве Калиде", ТИЦ - Часовника, Автогара юг, Магазия 1.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: