Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Концерт на BOND
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
20:30 ч.
Място:
Описание:
Най-успешният струнен квартет за всички времена BOND ще изнесе концерт в Летния театър в Бургас по случай 20-годишния си юбилей на сцената.

Музикалният спектакъл ще се състои на 11 юли от 20:30 часа. Публиката ще има възможността да слуша на живо музиката на Таня Дейвис (първа цигулка), Еос Чатър (втора цигулка), Елспет Хенсън (виола) и Гай-И Уестерхоф (чело), които ще представят един спиращ дъха кросоувър спектакъл, подготвен специално за ключовата годишнина. Той ще включва всичко най-добро от великолепното им творчество.

Името BOND не се нуждае от представяне. От раждането на групата през 2000 г., те привличат огромно внимание върху себе си, заради нечуваните до този момент интерпретации на класическа музика, примесена със съвременна поп и денс музика. От тогава те се превръщат в емблема и пионери на кросоувър течението. С реализирани милиони продажби BOND си спечелват титлата на най-успешния и добре продаван струнен квартет за всички времена.

Билети за концерта на BOND в Бургас на 11 юли могат да се открият в билетната каса на НХК, касата на Държавна опера - Бургас, OMV, мрежата на Ивентим и онлайн oт www.eventim.bg
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: