Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Global Game Jam
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
10:00 ч.
Място:
Описание:
За пета поредна година, в последния уикенд на януари Бургас става част от най-мащабния образователен хакатон за създаване на компютърни, настолни и улични игри в света - Global Game Jam, който се провежда паралелно в стотици градове на планетата.

Хакатонът Burgas Game Jam 2019 събира на едно място ентусиасти от всякакви области, които разполагат с по-малко от 48 часа и предварително неизвестни условия, за да измислят нова игра.

Работи се по обща тема, която се пази в тайна и ще бъде обявена за всички по света участници едновременно. Игрите се създават в екипи, процесът е  интензивен, като времевото ограничение е с цел да стимулира креативността.

През първия ден на хакатона ще има лекции от професионалисти на тема как се правят игри, след което трябва да се сформират екипите и започва работа. Накрая идва парти, на което участници и гости ще изпробват създадените прототипи, като всеки избере своя любим.

Не се изисква опит в правенето на игри - ще го натрупате на място. Добре дошли са както всички програмисти, така и дизайнерите и сценаристите, без които играта би била само парче код. Сами си изберете ролята.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: