Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Това е нашият живот
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Танцова школа "Еstrella" ще отбележи своя 10-годишен юбилей със зрелищен шоу-спектакъл на 14-ти декември от 19.00 часа в залата на Държавна опера-Бургас. В спектакъла "Това е нашият живот" специален гост ще бъде любимият на тийнейджърите изпълнител - Криско.

Над 100 деца на танцовата школа ще излязат на сцената, за да представят едно динамично шоу със звук, светлина и сценични ефекти. Близо 2 часа зрителите ще се насладят на модерен балет и оригинални хореографии, както и изпълнения на гости на спектакъла - Лидия Стаматова и Весо, добре познати на българската публика с най-новия си хит "Избирам теб".

Водещи на спектакъла ще бъдат възпитаничките на школата Лидия, Ирина и Валя.

Невероятното изживяване на публиката ще бъде гарантирано от най-добрите хореографии в последните години, спечелили отличия и награди на международни и национални конкурси, Криско в една нова светлина, като част от съвместния проект, много визуални и звукови ефекти.

Танцовата школа "Еstrella" е създадена преди 10 години. Неин основател, ръководител, хореограф и идеен двигател е Олга Димитрова. В нея се изучават различни съвременни танцови техники за деца на възраст от 5 до 18 години.

За 10 години над 700 са танцьорите преминали през школата, която превърна танца в събитие в живота на младежите в Бургас. Те участват в различни общински прояви, благотворителни концерти, фестивали, музикални програми и в много училищни изяви. Възпитаници на "Еstrella" са лауреати и носители на Гран при на национални и международни конкурси.

Елате на 14-и декември в залата на Държавна опера-Бургас, за да изживеем заедно, празника на танцовата школа.

Билети за концерта можете да закупите на касата на бургаската опера.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: