Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Представяне на филм и книга за АББА
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
18:00 ч.
Място:
Описание:
Последните ноемврийски дни ще донесат в Бургас музикален полъх от Швеция. На 29.XI в Гранд Хотел и СПА Приморец журналистът и продуцент Георги Тошев ще представи филм и книга, посветени на легендарната четворка от АББА. Събитието е с вход свободен. Ден по-късно, най-популярната поп група на 70-те ще оживее в музика на тематична вечер в пиано бар "Приморец".

Документалната лента "Историята на АББА. PS" ще бъде показана от 18 часа на 29 ноември (четвъртък) в конферентна зала "Бургас“ на 5-звездния Гранд на Бургас. Прожекцията е с дължина 60 минути и показва легендарните Бени Андершон, Ани-Фрид Люнгстад, Агнета Фелтског и Бьорн Улвеус 40 години след успеха им през 1974 г. на Евровизия с "Ватерло". Поглед към музикантите дават и колегите им Джон Лорд, Крис Норман, Ричард Клайдерман. Събитието ще продължи с представяне на книгата "MAMMA MIA! Филмът. АББА. Продължението“.

Георги Тошев е изключителен фен на популярната шведска формация. Някога, цялата му стая била облепена с техни плакати. Още тогава, мечтаел един ден да се запознае с музикантите. Днес, вече познава всички от групата, а с някои от членовете ѝ го свързва здраво приятелство. Обичта и почитта му към АББА са поводът за създаването на книгата и филмът, посветени на легендарната група, продала над 400 млн. албума, създала 19 хита и покорила световните класации.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: