Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Jazz Migration - Константин Костов Трио
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Вход:
Вход свободен
Описание:
Jazz Migration
Три пиано концерта

28 април 2018г. - 19:00ч.
КОНСТАНТИН КОСТОВ ТРИО
Константин Костов, пиано
Димитър Карамфилов, бас
Христо Йоцов, барабани

Концертът е с вход свободен!

През април Бургас ще бъде домакин на цикъл от концерти, обединени под заглавието "Jazz Migration". Проектът представя пред широката публика три джаз формации водени от изявени пианисти, активно работещи по европейските сцени. Това са Събин Тодоров, Константин Костов и Димитър Бодуров, които ще представят в залата на Експо център Флора най-новите си албуми, предлагащи различно звучене и облик на съвременния български джаз. Всяка една от концертните програми се отличава с индивидуална интерпретация на уникалната фолклорна традиция на страната ни.

Програмата ще бъде открита от Бодуров трио на 14.04. от 19 ч. Следващото събитие ще се състои на 21.04. - Събин Тодоров трио, а на 28.04. триото на Константин Костов ще закрие цикъла.

Поканените изпълнители са сред българските музиканти, които редовно участват в престижни форуми, които им осигуряват международно признание. Пиано трио формата е предизвикателство за всеки джаз пианист, но и тримата музиканти като лидери по собствен начин откриват своя индивидуален глас в симбиозата от джаз, фолклор и други музикални стилове.

"Jazz Migration" е проект, имащ за цел да фокусира вниманието върху процесите на обратен "внос" на артистичен потенциал от Европа към България, които кореспондират с актуалните тенденции в съвременното общество за привличане на таланта в културните процеси на страната ни. Цикълът от концерти ще представи приноса, който българската музикална традиция има в развитието на съвременните джазови форми.
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: