Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Примадони
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Вход:
20 лв.
Описание:
Тази пиеса на известния американски драматург Кен Лудвиг в голяма степен напомня сюжета на един от незабравимите холивудски филми "Някои го предпочитат горещо" с Джак Лемън и Мерилин Монро. Елате и разберете сами каква точно е историята!

Комедия от Кен Лудвиг

Постановка: Богдан Петканин

Костюми: Мартина Варийска

С участието на: Александър Кадиев, Антоанета Кръстникова, Асен Лозанов, Валери Еличов, Ива Папазова, Никола Парашкевов, Николай Стоименов, Розалия Абгарян.

Тази пиеса на известния американски драматург Кен Лудвиг в голяма степен напомня сюжета на един от незабравимите холивудски филми "Някои го предпочитат горещо" с Джак Лемън и Мерилин Монро.

Двама гладуващи английски артисти, опитващи се да играят подпури от Шекспир в сърцето на дивия запад, решават да се представят за любимите племенници на богата американка, която на смъртния си одър ги издирва. После племенниците се оказват момичета и актьорите слагат перуки, рокли и грим. За свое нещастие се влюбват в истинската наследница и нейната красива приятелка. В действието се включва и Шекспир и неговата прелестна, изпълнена с преобличания "Дванайсета нощ". След хиляди перипетии, любовта и театърът побеждават.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: