Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
ЦДГ Котаракът в чизми
4.6
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Бугариево" N30
За контакти:
032 / 692 903
Любим на:
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Котаракът в чизми:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
Pepa Tacheva, на 05.05.2015 г.:
Базата не подлежи на коментар.Наистина при откриването беше наречена БИЖУ да така е.Но нямаме никаква връзка с децата.От педагозите нищо не научаваме -как сме прекарали деня,слушали ,неслушали,яли,спали изобщо изтърваме си възпитанието на децата!Детето ми има проблем -хранителна алергия,за който съм предоставила документи и уж беше взето под внимание,но само уж!Един ден ми се обадиха да ми кажат ,че сбъркали -какво означава това ,че персонала не приема насериозно работата си.От педагозите нямам думи,а лелята е без коментар!!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
Страхотна база със страхотен персонал...
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
Dorito Petkova, на 29.04.2015 г.:
Гласувам за ЦДГ "Котаракът в чизми",защото е една модерна база за развитие на нашите деца,персоналът е добре мотивиран и работи усърдно за възпитанието и развитието на интелекта на децата ни.Гласувам с 5+ за тази детска градина
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Ники Петкова, на 28.04.2015 г.:
Това е една нова и модерна база в Гр.Пловдив..има голям плувен басейн и оборудван физкултурен салон със всичко необходимо за една начална физическа подготовка! Персонала е млад,но много мотивирани в това което прави! Любезни и мили са към децата и родителите! А за тези които имат проблем с това,че нямат близък контакт с г-жите ще кажа следното-Госпожите са тези които са задължени да стоят в занималните при дечицата,лелите са тези които посрещат и изпращат-ако някой желае да говори с дадена госпожа може да помоли дадената леля и тя ще извика госпожата ви!!! За тази градина давам с две ръце не 5 точни,а 10 :) !!!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
Ivelina Yordanova 2, на 28.04.2015 г.:
Базата е наистина страхотна, може би една от най-добрите в България! Детето ми се чувства добре там, щастливо е, а това е най-важно! Отностно педагозите, има големи профисионалисти, добра музикална педагожка. Единственото, което не ми харесва е, че нямаме никакъв контакт с гожпожите, само лелите водят децата по групите и ги предават вечер на родителите. Основно това се случва с групите на втория етаж (50% от градината)!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
Георги Кирилов, на 28.04.2015 г.:
Базата е страхотна, но не съм очарован от работата на персонала в градината. Събрали са много млади педагози, което е хубаво, но ще е добре да ги комбинират с по-възрастните, за да трупат опит. Младите са наперени, мислят си, че знаят всичко и са..... много далече от истината, от което страдат децата.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-2
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: