Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
+2
МОЛ Пловдив
2.8
Зареждане ...
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Перущица" N8
Описание:
Молът разполага с подземен и надземен паркинг, който предоставя безплатно паркиране за първите 90 минути от престоя, а за клиентите на киното, безплатният престой се увеличава при заверка на талона за паркиране на касите на киното.
Разполага с:
WiFi
Климатик
Паркинг
Градина/Тераса
Любим на:
Тук има:
Забавление
ДАЙ МНЕНИЕ за МОЛ Пловдив:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
Мехмед Кючукалиев, на 20.07.2018 г.:
Хубаво място за сватба .
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
leone, на 19.12.2015 г.:
ЕДИН ГОЛЯМ ПОИЗЛЪСКАН КИТАИСКИ БОКЛУЧАРНИК СТАНА С НАДУТИ ЦЕНИ ЗА МАЛОУМНИ ФАНТАЗИИ !!!
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Диди Илкова, на 19.10.2015 г.:
Здравейте ! Днес посетих Мол Пловдив и докато с приятели стояхме на заведението KFC забелязах че има забравен телефон на един от столовете. Апарата беше марка Iphone 4 . Взех намерения телефон и побързах да се свържа с мениджър, управител , или длъжностно лице което отговаря за подобни ситуации,защото телефона беше с парола и не можех да набера от близките и приятелите на собственика. След около минута дойде момиче което се представи за управител.Разговарях с нея , обясних и за намерената вещ, поисках да я предам и разбира се в замяна да получа някакъв (дори формален ) документ който ми удостоверява че съм предала апарата на упълномощено лице в Мол Пловдив,което ми гарантира първо, че апарата ще бъде предаден на собственика му и второ собствената ми сигурност , че не аз съм задържала телефона-но уви ,такава ми беше отказано да ми се даде. Първо момичето отказа да ми издаде каквато и да е служебна бележка, че има предадена вещ второ подходи много несигурно и непрофесионално, не можеше да ми обясни защо не може да ми издаде подобна бележка(а може би самата тя не беше запозната с подобен вид процедури), след което ме попита къде точно е намерен телефона , и след като се оказа че не е на територията на червените столчета пред киното не било нейна работа , а това било работа на охраната. В крайна сметка собственика се обади и си получи телефона обратно, но какъв е извода хора... Търсете си правата , не предавайте нищо на добра воля, ако вие самите сте с чисти намерения от къде може да сте сигурни че този който стои срещу вас е със същите. Ако всеки човек знае собствените си права и ги отстоява ,ситуацията в България ще се промени към по-добро. Не чакайте промяната във другите хора,промяната е във всеки един от нас.....! Благодаря
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+5
Pavel Plovdiv, на 05.05.2015 г.:
След напускането на магазина MEXX от мола , беше ясно за какво иде реч ! Ще си пазарувате от измислени марки на Celio* и G-star :))))
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
итт, на 04.05.2015 г.:
Напълно съм съгласен с Леоне. Световните марки изчезват една след друга от този мол, колкото и малко да бяха те и на тяхно място се появявят някакви измислени такива. Капацитета на Пловдив е за не повече от 2 мола максимум. В София вече са девет и се вижда, че вече няма такъв наплив.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
leone, на 03.05.2015 г.:
ПЪЛНА ПАРОДИЯ НА МОЛ,В НАЧАЛОТО БЕШЕ ЩО ГОДЕ ДОБРЕ,СЕГА Е ГОЛА ВОДА ,А И СТОКИ И МАГАЗИНИ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ,НЯМА ПОДБОР И Т.Н.,А КАТО НАПРАВЯТ И ОФИС СГРАДАТА ПО ДОБРЕ ЩЕ Е ДА ЛЕТИМ САМО ,ЧЕ НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ ПАРКИРА.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+4
alexbi, на 08.04.2015 г.:
Ужасно място
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+5
млад техник, на 18.02.2015 г.:
Поради факта, че е единствен истински МОЛ за Пловдив няма да кажа нищо лошо за него, освен, че е твърде малък. Пловдив има потенциал за много повече и като бройка и като размери на такъв тип търговски обекти. Самият факт, че в този мол паркоместата често се оказват крайно недостатъчни е показателен.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
-3
неливалкова, на 08.02.2015 г.:
ами има доста забавления
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
Кирил Налджиев, на 05.02.2015 г.:
Паркирането в почивни дни в и около мол-а е трагично, просто създава изключително отблъскващо впечатление. Не може да направиш мол, бъкан с магазини и обекти, които ще бъдат посещавани от 2-3 хиляди човека в пика, а да направиш паркинг за 200 коли, това в нормалните държави го няма. Скоро посетих мол, с размери малко по-големи от на този и около него бяха изградени три триетажни паркинга с по 350 парко-места. Електронни табла в съответния паркинг колко места има и т.н. МОЛ-а и най-вече наемателите му не осъзнават ли, че тази селяния с паркирането и свинщината около мол-а отблъскват платежоспособните клиенти?
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+7
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Добави обект
Добави събитие
ПОДОБНИ ОБЕКТИ:
Burgas Plaza Mall
ул. "Транспортна"
MALL Galleria Burgas
ул. "Янко Комитов" N6
Пикадили
Ж.К. "Изгрев" бл.147
City center Alex
ул. "Александровска" N111
Info Point
Изгрев, Plaza Mall, първи етаж
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: