Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
ЦДГ Арлекино
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Категории:
Град:
Пловдив
Адрес:
ул. "Радко Димитриев" N41
За контакти:
032/ 632 751
Добави снимка
Съобщи за грешка/проблем
ДАЙ МНЕНИЕ за ЦДГ Арлекино:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
slavey, на 04.05.2016 г.:
Крайно време е кмета Тотев да помисли за нова сграда .Вместо къщички за временно настаняване на всякакви хора ,на които според мен мястото им не е сред децата да се направи нава детска градина,защото в квартала няма такава.Всички са в Изгрев.Иначе учителките не са чак толкова лоши.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Елеа, на 06.08.2015 г.:
Това е една мизерна детска градина, ако ХЕИ влезе в нея, ще я затворят веднага. Когато им направиш забележка, ставаш враг. По цял ден децата гледат телевизия. Жалко за децата и че няма друга градина наоколо.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+1
САС, на 30.04.2015 г.:
Мнението ми е за групата намираща се във входа на ,, Р.Димитриев,, 37особено от г-те Недялкова и Кюмюрджиева непрекъснато крещене по децата когато немогат да ги заинтригуват. Директорката явно не обръща внимание защото родителите не са и казали или не са обърнали внимание особено когато г-жите ти се усмихват малко преди да си прибереш детето , но така не се занимават деца.Тази група разваля имиджа на градината.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: