Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
EVN
Категории:
Общ рейтинг на веригата:
1
Обектите от веригата:
н.о.
ул. "Александровска" N1
н.о.
Ж.К. "Меден Рудник"
ДАЙ МНЕНИЕ за EVN:
Публикувай
МНЕНИЯ за обекта:
Мехмед Кючукалиев, на 24.05.2018 г.:
Аз се интересувам от въздействието на магнитно поле върху човешкия организъм .Имам колеги от фирмата , които разбират от електричество и магнетизъм . Когато магнитното поле е в малко количество има лечебен ефект .
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Koicho Kavalov, на 08.02.2018 г.:
Преди няколко години ни молеха да се откажем от хартиен носител на известията за изразходвана ел. енергия. От 5 месеца вече не изпращат СМС -си за консумирана енергия. Вече никой не знае кога засичат електромерите и дали го правят на определената дата.Когато отидите да плащате оставате изненадани от сумата.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
Петър Лудия, на 12.02.2016 г.:
боклуци
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
Плoвдив, на 18.01.2016 г.:
След придобиването на южна България,по незнайно какъв криминален начин,ЕВН съкращава 50 % от екипи оперирали дотогава в подопечната им територия - лична информация и уволнени служители.Няма как с 2 пъти по-малко служители да има качествена услуга.От техен служител в Пловдив,знам също за софтуерния им отдел,откъдето си пишат каквито си данни искат.Лично аз съм правил експеримент докато ме няма,само един електроуред за 10 дни беше пуснат,всичко друго от бушона спряно - 24/7 работеше машинката - 1кв/час .. очакваната и пресметната сметка,дойде с 10 - 12 % отгоре .. Сами си сметнете при 100 лв ток,10 са подарък за оня наглия австриец,дето живее в брутален лукс в Пловдив
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+3
Momchil Manov, на 10.03.2015 г.:
Ти си никакъв, за да искаш австрийско качество на електрозахранването - прийоми характерни за мутренските групировки. В голяма степен това поведение се стимулира от законодателната власт. Едва ли такова поведение би се харесало на клиентите им в Австрия. И всичко това в сектора с най-високата средна заплата за страната.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
0
млад техник, на 10.03.2015 г.:
Каквото и да кажем за ЕВН все ще е малко - съмнения за надписани сметки, арогантно обслужване, злоупотреби с монополното им положение на пазара ... и още, и още много все в този ред на мисли, и все негативни неща.
Беше ли ви това мнение полезно?
Отговори му
Да
Не
+2
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
РАЗДЕЛИ:
ГРАДОВЕ:
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Статистика: