Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Загиващ ум
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Описание:
Клоуи Грейс Мориц е звездата в адаптацията на мемоарите на Сузана Каалан. Историята разказва за злокобното заболяване на мозъка, което бавно тласка героинята към лудостта. Всичко върви добре в живота на 21 годишната Сузана, когато започват да се появяват симптоми, необясними за докторите. Проследете борбата й да запази нормалния ритъм на живота си в тази спираща дъха и неподправена лента.

Една сутрин, 24-годишната Сузана Калахан се събужда в болнично легло. Тя не може да говори. Не може да мърда. И няма никаква идея какво се е случило. Базиран на романа на Сузана Калахан "Моят месец на лудост" (My Month of Madness), режисьорът Джерард Барет ни показва ужасяващия опит на една жена да се измъкне от клопката на лудостта и чудото, което я изважда от дупката. Току-що завършила журналистическия факултет, готова да се впусне в живота, Сузана (Клои Грейс Мориц) изглежда, че има всичко: мечтаната работа, отдаден приятел и любящо семейство.

Тогава, изведнъж от един проспериращ репортер, тя се превръща в нестабилна, параноидна личност, бледо копие на самата себе си. Измъчвана от халюцинации и загуба на паметта, тя не може да бъде диагностицирана. Докторите отдават състоянието й на стрес. Но тя продължава да се влошава, сега състезанието с болестта е на живот и смърт.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: