Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Игрите на глада: Сойка-присмехулка - част 2
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
The Hunger Games: Mockingjay - Part ІІ
Жанр:
Приключенски, Фантастика
Режисьов:
Франсис Лорънс
Участват:
илоу Шилдс, Уди Харелсън, Стенли Тучи, Джена Малоун, Сам Клафлин, Махершалалхашбаз Али, Евън Рос, Филип Сиймур Хофман, Джулиан Мур, Лили Рейб, Натали Дормер, Дженифър Лоурънс, Джош Хътчерсън
Описание:
Поредицата Игрите на глада, която се превърна в истински блокбъстър,превзе зрителите по цял свят и събра боксофис от над милиарда. Игрите на глада: Сойка-присмехулка част IIдовежда поредицата до нейния силен завършек, когато Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) осъзнава, че вече не само оцеляването е поставено на карта, но и бъдещето на Панем.

С всички окръзи зад гърба си, Катнис се изправя срещу Президент Сноу (Доналд Съдърланд) във финален сблъсък. Заедно с най-близките си хора – включително Гейл (Лиъм Хемсуърт), Финик (Сам Клафлин) и Пийта (Джош Хътчърсън), и с риск за живота сиКатнис тръгва с екип от Окръг 13, за да освободи хората на Панем и да убие Президент Сноу, който е твърдо решен да я унищожи. Смъртоносните капани и врагове и вътрешните дилеми, с които ще се сблъска Евърдийн, ще я предизвикат повече от всяка арена на Игрите на глада, на която е оцелявала.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: