Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
"Живей цветно в зелен град"
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Час:
19:00 ч.
Място:
Описание:
Емблематичната национална изложба на цветя с международно участие "Флора Бургас" тази година ще се проведе на 29 април - 7 май в едноименния експозиционен център.
Очакваният от бургазлии и гостите на града цветен празник отново ще покаже най-доброто от български и чуждестранни специализирани фирми, стопанства, разсадници, оранжерии, кооперации, дружества, фирми, частни любители и производители на цветя. В артистичните пространства на "Флора" ще бъдат изложени разсади, семена, листно-декоративна растителност, архитектурно-художествени елементи, градинска техника, препарати и др.

Бургаското цветно изложение се провежда от 1980 г. и до днес е съхранило идеята за популяризиране на българския и световен опит в производството на цветя и декоративна растителност, паркоустройството, озеленяването, опазването на природната среда и благоустрояването.

С регламента за участие и подробности за изложението може да се запознаете на адрес: http://www.burgas.bg/bg/info/index/901

Новините и актуалната информация, свързани с "Национална изложба на цветя с международно участие Флора Бургас 2016", може да следите във фейсбук страницата на експо център "Флора": https://www.facebook.com/floraburgas/?ref=hl
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: