Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Международен фестивал на изпълнителите на руска музика
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Дата:
Място:
Описание:
На 29 и 30 май в КЦ "Морско казино" за първи път ще се проведе Международен фестивал на изпълнителите на руска музика. Той се организира от Международна Висша школа за музикални изкуства и Народно читалище "Фар-1946". И в двата дни началният час е 17.30.

След предварителна селекция до втори етап са допуснати 40 участника от всички музикални жанрове. Във фестивала ще вземат участие изпълнители от България, Русия, Литва, Татарстан и Корея.

Участниците ще бъдат оценявани от професионално жури с Председател - проф. Светлана Карась-Лауреат на Международни конкурси, професор в Московския държавен институт по култура, ръководител на Международна авторска школа за музикално изпълнителско майсторство и Директор на Международна висша школа за музикални изкуства /Русия/

Членове на журито:

- Лауреат на международни конкурси, доцент в Музикалната Академия на Каунаския университет-

Юрате Шлейните -Литва.

- Лауреат на Международни конкурси, професор в Орловския държавен институт за изкуство и култура, декан на Факултета за художествено творчество - Людмила Дугина-Русия

- Лауреат на Международни конкурси, ръководител на професионални курсове в Международната авторска школа за музикално изпълнителско изкуство - Гаяне Маркарян -Армения.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: